De doorontwikkeling van de agenda-editor

NotuBiz is achter de schermen altijd bezig met verbeteringen en ontwikkelingen. Zo ook voor het evenementenbeheer. De afgelopen tijd zijn wij daarvoor bezig geweest met de doorontwikkeling van de agenda-editor. Wij hebben ervoor gekozen om deze editor in zijn geheel onder de loep te nemen om uw gebruikerservaring met het evenementenbeheer te verbeteren. Binnen de vernieuwde editor zijn er verschillende functionaliteiten aangepast en geoptimaliseerd. Wij vertellen u hier graag meer over.

Waarom een nieuwe agenda-editor?

Bij NotuBiz zijn wij constant bezig met het doorontwikkelen van onze systemen. Wij maken daarbij altijd dankbaar gebruik van de feedback die wij ontvangen van onze klanten. Voor de doorontwikkeling van de agenda-editor in het specifiek speelde deze feedback een grote rol in het eindresultaat. De verschillende opmerkingen die wij de afgelopen jaren van onze klanten hebben gekregen over de huidige editor waren het startpunt om de agenda-editor door te ontwikkelen en de prestaties te verbeteren. We hebben daarbij diverse punten centraal gesteld, zoals het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit, zodat griffies en andere beheerders agenda's sneller en gemakkelijker konden aanmaken en/of bewerken. Met het oog op deze punten hebben wij uiteindelijk besloten de pagina in zijn geheel te vernieuwen.

Wat hebben gebruikers hier aan?

Voor gebruikers van de agenda-editor is de nieuwe versie een stap naar de toekomst. Met de vernieuwde editor hoeft u minder stappen te doorlopen om uw agenda's aan te maken en te bewerken. Alle handelingen kunt u uitvoeren in hetzelfde scherm en verschillende functionaliteiten werken nu makkelijker en sneller waardoor u tijd bespaart. Daarnaast worden de pagina's door het gebruik van moderne ontwikkelmethoden sneller geladen en kunnen wij deze nu, maar ook in de toekomst, beter onderhouden.


"De nieuwe agenda-editor werkt zeer prettig. Het aanmaken van nieuwe agenda's gaat gemakkelijk en snel. Wij wachten dan ook met smart op de livegang van de editor zodat de hele griffie ermee kan werken."


Griffie gemeente Leiden

Verbeterde functionaliteiten

Bent u benieuwd naar de verbeterde functionaliteiten waar u binnenkort mee aan de slag kunt? In dit magazine lichten we verschillende features uit zodat u zich alvast kunt voorbereiden.

Handleidingen

Om u te helpen uw weg te vinden in de nieuwe agenda-editor heeft NotuBiz verschillende handleidingen voor u gemaakt. Zo vindt u een online handleiding terug op onze website en kunt u deze tevens in PDF downloaden.

Wanneer gaat de vernieuwde agenda-editor live?

Momenteel leggen wij de laatste hand aan de vernieuwde agenda-editor. De laatste puntjes worden op de i gezet en feedback van onze testklanten wordt verwerkt. De vernieuwde agenda-editor zal de huidige editor volledig vervangen. Dit zal gebeuren op woensdag 10 oktober om 10:00 uur. Vanaf dat moment wordt de nieuwe editor op afstand voor u aangezet en kunt u nóg makkelijker agenda's aanmaken en/of bewerken.


Om u alvast voor te bereiden op de gewijzigde functionaliteiten wordt de verbeterde agenda-editor in dit magazine stap voor stap uitgelegd. Zo weet u 10 oktober precies waar u alles kunt vinden, hoe alles werkt én kunt u zonder problemen aan de slag met het aanmaken en/of bewerken van uw agenda's.

Gebruikerstip

"Bij het verslepen van een agendapunt binnen de agenda kunt u Shift inhouden om te slepen tot een hoofdagendapunt, of Control om te slepen tot een subagendapunt. Zo wordt het slepen naar de juiste plek een stuk gemakkelijker!"

Samra Musovic

Customer Care Medewerker