De nieuwe NotuBox en NotuBox 3 voor iOS

Nu dat de nieuwe NotuBox voor iOS dezelfde functionaliteiten bevat als NotuBox 3 is het tijd om deze oudere versie te vervangen. De komende weken zal NotuBox 3 uitgefaseerd worden. Dit betekent dat vanaf vrijdag 15 maart 2019 NotuBox 3 niet meer te downloaden is uit de App Store en dat deze versie tot maandag 1 april 2019 wordt ondersteund. Na deze datum is het niet meer mogelijk om NotuBox 3 te gebruiken. Momenteel is het dus nog mogelijk om zowel NotuBox 3 als de nieuwe NotuBox te gebruiken. Deze zijn te vinden in de App Store en kunt u beide downloaden en naast elkaar gebruiken. Wij adviseren u echter om tijdig over te stappen op de nieuwe NotuBox.

Ondersteunde devices

Met NotuBox voor iOS ondersteunen wij momenteel Apple iPads met iOS 10 of hoger. Met NotuBox voor Windows 10 ondersteunen wij momenteel Windows 10 laptops en tablets die maximaal één jaar geleden zijn geüpdatet. Heeft u een iPad met een besturingssysteem lager dan iOS 10 of een Windows 10 laptop of tablet die langer dan een jaar geleden is geüpdatet? Dan adviseren wij u het device te updaten naar de nieuwste iOS of Windows 10 versie. Is uw laptop, tablet of iPad niet compatibel met de nieuwste iOS of Windows 10 versie? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw griffie.

Download de nieuwe NotuBox

Download de nieuwe NotuBox nu voor iOS of Windows 10 en ervaar zelf de verbeterde functionaliteiten.

Let op: voor iOS gebruikers wordt NotuBox 3 tot maandag 1 april 2019 ondersteund. Vergeet niet om voor die tijd over te stappen op de nieuwe NotuBox!