De NotuBiz Roadmap

Welkom op de officiële NotuBiz product roadmap. Op deze pagina vindt u een tijdlijn die een overzicht biedt van alle (nieuwe) producten en functionaliteiten die wij momenteel aan het ontwikkelen zijn en de komende maanden zullen worden gereleased.


Deze tijdlijn is een inschatting van het oplevertermijn van onze nieuwe producten en kan dus veranderen. Zodra wij meer weten over de exacte datum van beschikbaarheid zullen wij klanten daarvan op de hoogte stellen.


Naast deze nieuwe onderwerpen werken wij achter de schermen altijd aan verbeteringen en optimalisaties van het systeem. Houd onze onderhoudspagina in de gaten voor de laatste product updates.

Laatste versie 21 maart 2019

Wilt u meer weten over onze belangrijkste ontwikkelthema's voor 2019? Bekijk ook eens ons Roadmap Magazine!

Derde kwartaal 2019

AV-
koppeling

Met de AV-koppeling wordt er in samenwerking met uw AV-leverancier een koppeling gerealiseerd tussen het AV-systeem en Politiek Portaal. Hierdoor realiseren we geautomatiseerd de uitwisseling van gegevens, waarmee de inhoud van beide systemen wordt verrijkt. Het digitale verslag kan daardoor sneller worden opgesteld. Daarnaast bespaart het de griffie tijd, omdat dubbele handelingen overbodig worden.

Bestuurlijke besluitvorming

Met de module Bestuurlijke besluitvorming kunt u eenvoudig de brug slaan tussen het college en de raad, waarbij u inzicht krijgt in de weg die een voorstel aflegt binnen de organisatie van begin tot eind. Alle belangrijke informatie wordt aan elkaar gekoppeld zodat u een optimaal overzicht van de beleidshistorie heeft. Het proces van agenderen tot archiveren wordt hiermee volledig gedigitaliseerd in Politiek Portaal en de NotuBox.

Tweede kwartaal 2019

Personen-beheer

Met het vernieuwde Personenbeheer, als onderdeel van onze module Selfservice, kunt u als beheerder accounts van gebruikers zelf aanmaken en wijzigen. Ook kunt u eenvoudig filteren en zoeken op gebruikers en bijbehorende rechten. Middels een export bieden we de optie om rechtenoverzichten per vergadercategorie of module uit te draaien. Gebruikersgemak staat hierbij voorop.

Record Management

Met de module Record Management kunt u uw vergaderingen eenvoudig archiveren in Politiek Portaal. Zo bouwt u niet alleen een consistent archief op maar voldoet u ook aan de eisen van de Archiefwet. Zo ontwikkelen wij samen met diverse klanten momenteel functionaliteiten zoals Bevriezing, Vernietiging, Logging en Rapportage. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om informatie in politieke context te archiveren en tevens toegankelijk te houden voor geïnteresseerden.

Live-ondertiteling

Met de module Live ondertiteling kunt u uw live uitzending via onze slimme spraakherkenningssoftware volledig geautomatiseerd laten ondertitelen. Op basis van geavanceerde spraakherkenningstechnieken kunnen we live ondertiteling van uw politieke vergadering genereren en toevoegen aan de webplayer binnen het digitale verslag. Hiermee wordt de toegankelijkheid voor mensen met een beperking ook tijdens de vergadering vergroot.

Eerste kwartaal 2019

StUF-ZKN koppeling 2

Vanaf januari biedt NotuBiz klanten de mogelijkheid om besluiten vanuit het raadsinformatiesysteem terug te sturen naar het zaaksysteem door middel van een koppeling op basis van de StUF-ZKN standaard.

Ondertiteling On Demand

Met module ondertiteling On Demand kunt u snel en eenvoudig, via onze slimme spraakherkenningssoftware, achteraf ondertiteling laten genereren en toevoegen aan het digitale verslag van uw vergaderingen.

Technische vragen

Met de module Technische vragen kunnen de technische vragen vanuit de raad en antwoorden daarop vanuit het college of de organisatie op een duidelijke, overzichtelijke én eenvoudig terugvindbare wijze worden geordend.

NotuBox voor Android

Vanaf maart is de nieuwe versie van NotuBox voor Android beschikbaar. Deze versie beschikt over dezelfde functionaliteiten zoals u gewend bent in de iOS en Windows applicaties.

December 2018

Zaaksysteem koppelingen

Indien u gebruik maakt van het zaaksysteem van Decos of Green Valley kunt u met Politiek Portaal Connect nu eenvoudig koppelen met het raadsinformatiesysteem van NotuBiz.

StUF-ZKN koppeling 1

Vanaf december biedt NotuBiz klanten de mogelijkheid om eenvoudig documenten vanuit het zaaksysteem te importeren in Politiek Portaal door middel van een koppeling op basis van de StUF-ZKN standaard.

NotuBox voor iOS

In december is de nieuwe NotuBox voor iOS geïntroduceerd. In de nieuwe NotuBox hebben wij verschillende optimalisaties uitgevoerd om de prestatie van de vergaderapp te verbeteren. Tevens biedt de verbeterde NotuBox verschillende vernieuwde features.