De doorontwikkeling van NotuBox voor iOS

NotuBiz is achter de schermen altijd bezig met verbeteringen en ontwikkelingen. Zo ook voor NotuBox. Enkele maanden geleden hebben wij ervoor gekozen om de iOS applicatie in zijn geheel onder de loep te nemen om uw gebruikerservaring met NotuBox op iPad te verbeteren. Deze verbeteringen kunnen wij nu aan u laten zien in NotuBox versie 4! De eerste release van deze nieuwe NotuBox zal plaatsvinden op dinsdag 30 oktober 2018. Binnen de nieuwe NotuBox zijn er verschillende functionaliteiten aangepast en geoptimaliseerd. Wij vertellen u hier graag meer over.

Waarom een nieuwe NotuBox?

Bij NotuBiz zijn wij constant bezig met het doorontwikkelen van onze systemen. Met de invoering van het Politiek Portaal zijn er veel veranderingen doorgevoerd, welke ook voor NotuBox gevolgen hadden. Sinds die tijd hebben wij niet stil gezeten en zijn onze modules, zoals Dossiers en Parallelle Sessies, verder geoptimaliseerd. Deze aanpassingen wilden wij ook graag doorvoeren in NotuBox. Om de app daarnaast mooier, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder te maken, hebben wij ervoor gekozen om de iOS versie van NotuBox volledig te herzien.

Wat hebben gebruikers hier aan?

Voor NotuBox-gebruikers is de nieuwe versie van NotuBox een stap naar de toekomst. Zo krijgen zij vanaf 30 oktober toegang tot een meer gebruiksvriendelijke, mooiere en toegankelijkere versie van NotuBox, maar zijn er ook verschillende prestatieverbeteringen doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd waardoor papierloos vergaderen nog makkelijker gaat. Daarnaast is de nieuwe NotuBox gebouwd met moderne ontwikkelmethoden waardoor wij deze nu, maar ook in de toekomst, beter kunnen onderhouden.


"De nieuwe NotuBox werkt zeer prettig. De nieuwe weergave van agenda's is zeer overzichtelijk en met de 'pull-to-refresh' functie is altijd de laatste versie beschikbaar."


Anonieme test-gebruiker

Verbeterde functionaliteiten

Bent u benieuwd naar de verbeterde functionaliteiten waar u binnenkort mee aan de slag kunt? In dit magazine lichten we verschillende features uit zodat u zich alvast kunt voorbereiden.

Handleidingen

Om u te helpen uw weg te vinden in de nieuwe NotuBox heeft NotuBiz verschillende handleidingen voor u gemaakt. Zo vindt u een online handleiding terug op onze website en kunt u deze tevens in PDF downloaden.

Wanneer gaat de nieuwe NotuBox live?

Momenteel leggen wij de laatste hand aan de vernieuwde NotuBox. De laatste puntjes worden op de i gezet en feedback van onze testklanten wordt verwerkt. De nieuwe NotuBox zal de huidige NotuBox 3 op korte termijn volledig vervangen. Met de eerste release kunt u echter als één van de eerste NotuBiz klanten al overstappen op de vernieuwde NotuBox. Dit kan vanaf dinsdag 30 oktober. Vanaf dat moment kunt u de nieuwe versie van NotuBox downloaden en kunt u nóg makkelijker en prettiger papierloos vergaderen.


Om u alvast voor te bereiden op de gewijzigde functionaliteiten wordt de verbeterde NotuBox in dit magazine stap voor stap uitgelegd. Zo weet u 30 oktober precies waar u alles kunt vinden, hoe alles werkt én kunt u zonder problemen aan de slag met uw vergaderingen.

Gebruikerstip

"Wilt u een document delen met iemand die geen NotuBox heeft? Dan kunt u nu heel gemakkelijk vanuit het document kiezen om deze te exporteren. U kunt het document dan bijvoorbeeld printen of mailen. Hierbij heeft u de keuze om dit met of zonder annotaties te doen."

Joyce van Leest

Product Owner