Dankwoord

Met dit magazine hopen wij dat u meer inzicht heeft gekregen in de onderwerpen waar NotuBiz momenteel mee bezig is en wellicht inspiratie heeft opgedaan voor de toekomst. NotuBiz blijft zich ontwikkelen en wij hopen dat in 2019 samen met u te kunnen blijven doen. Wij willen u als klant met dit magazine tevens bedanken voor de samenwerking van de afgelopen tijd en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Vanuit onze missie en visie bouwen wij iedere dag met het hele NotuBiz team met veel enthousiasme en toewijding aan de democratie. Wij hopen dat nog vele jaren te mogen en kunnen doen.

Op weg naar de toekomst

De komende tijd zult u meer informatie ontvangen over de verschillende onderwerpen binnen dit magazine. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn in 2019 kijken wij daarbij naar uw wensen en behoeften. Wij hopen zo een dienstverleningspakket te kunnen aanbieden die toegespitst is op uw specifieke situatie. Door u te benaderen met meer gepersonaliseerde informatie hopen wij u tevens de handvatten te kunnen geven om nóg efficiënter te werken en zo als griffie(r), raadsadviseur, ICT-beheerder of informatiemanager samen met NotuBiz op weg te gaan naar de toekomst.

Graag tot ziens in 2019!

Begin 2019 komen wij graag bij u langs voor een open gesprek om te praten over de ambities van de gemeente en die van NotuBiz. Zoals u heeft kunnen lezen, werken wij momenteel hard aan verschillende nieuwe ontwikkelingen, zowel op het gebied van dienstverlening als binnen de organisatie. Wij hopen in 2019 wederom op een goede samenwerking en werken graag met u om van komend jaar een succes te maken!


Het NotuBiz Team